Voetbal4u.com

Engeland ‘Manchester United wil selectie boosten met komst van Ajacied’

Manchester United wil in de winter de selectie een broodnodige boost gaan geven. Het zou daarom zomaar kunnen dat ze bij Ajax gaan uitkomen voor versterking. Donny van de Beek staat namelijk hoog genoteerd op het lijstje.

De Engelse topclub is dringend op zoek naar spelers met creativiteit en scorend vermogen. De Ajacied heeft bewezen dat hij zowel nationaal als internationaal zijn ploeg bij de hand kan nemen.

Volgens FCInterNews was United al eerder geïnteresseerd en komt de club vrijwel zeker terug in januari. Wel is de concurrentie groot. Real Madrid is al maandenlang in de race voor zijn handtekening, Internazionale heeft de strijd nog niet opgegeven en ook Tottenham Hotspur is genoemd.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.