Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan in de winter enorme miskoop verkopen’

Anderhalf jaar geleden betaalde Ajax 8,5 miljoen euro voor Hassane Bande. Hij kwam in Amsterdam nooit aan spelen toe maar Marc Overmars kan in de winter geld aan hem verdienen. Het Turkse Galatasaray wil hem namelijk van de Amsterdammers overnemen.

Oefenmeester Fatih Terim zou inzetten op een huurperiode van een half jaartje, die ingaat in de aankomende winterstop. Daarnaast zou hij Cim Bom Bom de opdracht hebben gegeven om een optie tot koop te bedingen op de vleugelspeler. Directeur voetbalzaken Marc Overmars betaalde meer dan 8 miljoen euro voor de Afrikaan. Zijn transferwaarde wordt momenteel geschat op 7,25 miljoen euro, maar het is de vraag waar dat precies op gebaseerd is.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.