Voetbal4u.com

‘Erik ten Hag heeft dramatisch nieuws in petto voor smaakmaker’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League tegen Chelsea. Trainer Erik ten Hag lijkt te gaan kiezen voor de ‘Europese variant’ in dit duel. Dit betekend een basisplaats voor Edson Alvarez op het middenveld.

Uit bij PEC Zwolle deed Álvarez als invaller vrijwel alles fout en viel bovendien geblesseerd uit. De Mexicaan is voldoende genezen en zal volgens het Algemeen Dagblad een middenveld vormen met Lisandro Martínez en Donny van de Beek. Daardoor moet Ten Hag een smaakmaker uit zijn elftal gooien.

Het medium rekent erop dat David Neres ondanks zijn goede optredens tegen Feyenoord en PEC het slachtoffer is. Quincy Promes zal als linksbuiten spelen, waar Hakim Ziyech op papier vanaf rechts speelt. Dusan Tadic blijft ondanks zijn moeilijke periode staan als spits.

Achterin rekent het AD op één wijziging. Sergiño Dest lijkt terug te keren als linksback ten faveure van Noussair Mazraoui.

Vermoedelijke Ajax-opstelling: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Van de Beek, Martínez, Ziyech, Tadic, Promes.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *