Voetbal4u.com

Champions League DE ELF NAMEN: ‘Erik ten Hag verrast enorm met deze opstelling tegen Chelsea’

Om 21.00 trapt Ajax af in de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. De elf namen zijn inmiddels al bekend en trainer Erik ten Hag heeft voor een verrassing gezorgd. De Amsterdammers hebben wat goed te maken na de 0-1 nederlaag van twee weken geleden.

Zo zien we dat coach Erik ten Hag er voor kiest om met Donny van de Beek naast Lisandro Martinez te spelen: dat betekent dat Quincy Promes én David Neres spelen. Edson Alvarez wordt geslachtofferd in deze aanvallende variant. In de Johan Cruijff Arena tegen Chelsea onlangs mocht Alvarez nog wél starten: dat ging ten koste van Neres.

De grootste verrassing is echter achterin: Sergino Dest zit namelijk op de bank, Noussair Mazraoui start als rechtsback. Dat was afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (2-4) ook al zo, maar toch lag het in de lijn der verwachtingen dat Dest ‘gewoon’ weer zou gaan spelen in de CL. Niets blijkt dus minder waar, schrijft De Telegraaf.

Bij Chelsea ontbreekt N’Golo Kanté toch. De Fransman leek op tijd fit te zijn geraakt, maar hij staat niet in de basis. Verder krijgt Christian Pulisic, die in Amsterdam goed inviel, een basisplaats, in plaats van Callum Hudson-Odoi. Hij zit – net als Kanté – wel op de bank.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.