Voetbal4u.com

VIDEO: Samenvatting Chelsea – Ajax (4-4)

Ajax heeft vanavond een ongekende wedstrijd neergezet in de Champions League. Op Stamford Bridge tegen Chelsea werd het namelijk 4-4.

Ajax begon ijzerscherp aan de wedstrijd en stond al na een minuut op 0-1. Quincy Promes krulde een bal binnen die onderrweg werd aangeraakt door een speler van The Blues. Een minuut later was het alweer gelijk via een strafschop. Joel Veltman haalde een speler onderuit en Jorginho schoot de pingel binnen.

Na een minuut of 20 was Quincy Promes die voor de 1-2 zorgde. Hij kopt een mooie voorzet binnen van de voet van Hakim Ziyech. Nog voor de rust was het diezelfde Ziyech die voor de 1-3 zorgde door een vrije trap op een ongekende manier binnen te krullen. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het Donny van de Beek die de voorsprong vergrote naar 1-4 maar toen keerde de wedstrijd op een ongekende manier om. Azpilicueta maakte de 2-4 en daarna kregen Daley Blind en Joel Veltman tegelijkertijd een rode kaart. Plus dat de Amsterdammers een penalty tegenkregen die werd benut door Jorginho. Met nog 20 minuten te gaan moest Ajax dus door met negen man. Het werd snel 4-4 maar daarna hield Ajax met de billen bij elkaar stand.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *