Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres zorgt voor verbazing bij Ajax’

Gisteren werd bekend dat David Neres de rest van het jaar is uigeschakeld met een miniscusblessure. Dit zou gebeurd zijn in de wedstrijd tegen Chelsea. Opvallend is dat de speler toen niets heeft aangegeven. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Verweij: “Het bijzondere is dat hij de blessure voor rust heeft opgelopen. Ten Hag heeft in de rust gevraagd ‘iedereen fit?’ en daar zat die kleine Braziliaan te jaknikken.” Valentijn Driessen haakt in: “Uiteindelijk misschien wel te geforceerd.”

Verweij vindt Noa Lang de meest logische vervanger om het elftal één-op-één in te vullen. “Maar ik denk dat hij zeker nationaal kiest voor Huntelaar als spits en dat Tadic naar de linkerkant gaat. Dat zal de oplossing nationaal zijn.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.