Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag legt verzoek neer om naar Bayern Munchen te vertrekken’

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft bij de clubleiding aangegeven na dit seizoen naar Bayern Munchen te willen vertrekken. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het dagblad onthult op zaterdagmorgen: “Formeel kan Ajax daar een stokje voor steken, omdat in het nieuwe contract (tot medio 2022) dat de oefenmeester in juni tekende schriftelijk geen vertrekclausules of gelimiteerde transfersommen zijn opgenomen.”

Het lijkt er echter niet op at de Amsterdammers zo ver willen gaan. De wens van de coach is immers bekend. “Dat Ten Hag intern heeft aangegeven graag zijn vleugels uit te slaan als FC Bayern zich meldt, is ook logisch. De kans is groot dat de trainer na de dubbel van vorig seizoen ook in april of mei 2020 de kampioensschaal opnieuw optilt. Daarnaast heeft Ajax overwintering in de Champions League twee speelronden voor het einde van de groepsfase zelf in de hand en is de club in het KNVB-bekertoernooi altijd een serieuze kanshebber. De vraag is wat er na dit seizoen nog valt te winnen voor de tukker in Amsterdam? De titel wordt gezien de sportieve en financiële kloof met PSV en Feyenoord als vanzelfsprekendheid gezien en het winnen met Ajax van het kampioenenbal is vrijwel onmogelijk.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.