Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo staat voor vertrek bij Juventus’

Het loopt niet lekker tussen Cristiano Ronaldo en Juventus-trainer Maurizio Sarri. Mogelijk kiest de Portugese superster dan ook voor een vertrek bij ‘De Oude Dame’.

De Portugees werd onlangs al in verband gebracht met een terugkeer naar zijn oude club Manchester United, maar het Spaanse medium El Desmarque suggereert nu dat Ronaldo ook onderdeel kan worden van een bizarre transfercarrousel.

Ronaldo zou immers ook naar Paris Saint-Germain kunnen vertrekken. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes zou zelfs al contact hebben opgenomen met PSG, al is onduidelijk hoe concreet de gesprekken zijn. Real Madrid zou alvast dolblij zijn met de ontwikkelingen, want De Koninklijke ziet zijn kans schoon om Kylian Mbappé los te weken bij PSG…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.