Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Voetbalwereld in vrees om bizarre Ajax-vloek’

Afgelopen jaargang in de Champions League schopte Ajax het tot de halve finales. Er werd op bizarre wijze verloren van Tottenham Hotspur. Gisteren werd bekend dat de trainer Mauricio Pochettino het veld moest ruimen. En dat zorgt voor een krankzinnige statistiek.

Er zijn nu namelijk maar liefst 6 trainers (!) die vorig CL-seizoen tegen Ajax uitkwamen allemaal ontslagen door hun club. Het gaat om Marinos Ouzoudonis (AEK Athene), Niko Kovac (Bayern München) en Rui Vítoria (SL Benfica), groepsgenoten van Ajax vorig jaar in het miljardenbal, en de daaropvolgende opponenten Santiago Solari (Real Madrid), Massimiliano Allegri (Juventus) en dus Pochettino van Tottenham.

Europese media spreken al massaal over de ‘vloek van Ajax’. Heeft Jürgen Klopp even geluk dat hij met Liverpool in de CL-finale tegen Tottenham uitkwam, en niet tegen Ajax.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.