Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax zal tegen Lille met opvallende opstelling gaan aantreden’

Volgende week speelt Ajax in de Champions League een uitwedstrijd tegen Lille. Dit zullen de Amsterdammers gaan doen in een opvallende opstelling.

Tegen Chelsea (4-4) kregen Daley Blind en Joël Veltman beiden een tweede gele en dus een rode kaart, waardoor ze niet in actie mogen komen in het Stade Pierre-Mauroy. Journalist Freek Jansen van het Algemeen Dagblad voorspelt in de Pantelic Podcast van FC Afkicken hoe het gemis van de twee vaste waardes opgelost zal worden: “Perr Schuurs en Edson Álvarez samen ligt het meest voor de hand. Dan kun je het blok ervoor laten staan. Het enige nadeel is dat ze allebei rechts zijn en dan kun je Lisandro Martínez eventueel nog opstellen.”

Noussair Mazraoui raakte afgelopen dinsdag geblesseerd in de wedstrijd van zijn land Marokko tegen Benin, maar het lijkt er niet op dat het ernstig is: “Ik heb contact met hem gehad. Het viel allemaal wel mee, dus ik verwacht dat hij kan spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.