Voetbal4u.com

José Mourinho lijkt vol voor peperdure ‘Oranje-transfer’ te gaan

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

José Mourinho de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur heeft zijn wensen kenbaar gemaakt aan voorzitter Daniel Levy. Hij weet welke spelers er naar The Suprs moeten gaan komen. Engelse media weten te melden dat hij perse een international van Oranje wilt hebben.

The Daily Mirror noemt Nathan Aké namelijk een van de belangrijkste transfertargets van The Special One. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen beschikken over een aflopend contract in Londen en lijken niet te willen gaan verlengen. Dat betekent dat de Spurs dringend een nieuwe centrumverdediger nodig hebben en de international van Oranje zou op nummer één staan op de shortlist.

Het bovengenoemde medium schrijft: “Een centrumverdediger staat altijd hoog op het verlanglijstje van Mourinho en Aké zou gezien kunnen worden als een investering door Tottenham Hotspur. De 24-jarige speler gaat vermoedelijk een forse som kosten, maar toen het Mourinho bij Manchester United niet lukte om zijn gewenste verdediger te halen, raakte hij gefrustreerd. Levy zal Mourinho graag vanaf het begin te vriend willen houden.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *