Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dirk Kuyt zorgt voor grote irritatie met acties bij Feyenoord’

Het Algemeen Dagblad pakte vandaag uit met de verloedering van de jeugdopleiding van Feyenoord. De opleiding werd hard aangepakt door onder meer verschillende jeugdspelers die graag anoniem wilde blijven.

Eén van de personen die hard wordt aangepakt, is jeugdtrainer Dirk Kuyt. Diverse spelers onthullen in de krant namelijk dat Kuyt regelmatig doodleuk trainingen van zijn Onder 19-ploeg schrapte, om zelf een wedstrijdje te kunnen voetballen.

Verder zouden zijn trainingsmethodes niet werken en erg achterhaald zijn. “Ik stoor mij, en met mij heel veel anderen, aan de dagelijkse gang van zaken op Varkenoord. Ik vertel dit, zodat de buitenwereld het weet en de jeugdspelers en de welwillende medewerkers bij de jeugdopleiding eindelijk vooruit kunnen”, zegt één van de anonieme jeugdspelers.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.