Voetbal4u.com

José Mourinho zet streep door transferplannetje Marc Overmars’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

José Mourinho is sinds deze week de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. Sinds zijn aantreden wil de Belgische verdediger Toby Alderweireld blijven bij de Londense club. Dit is slecht nieuws voor Marc Overmars. Hij wilde hem deze zomer namelijk naar Amsterdam halen.

Alderweireld heeft een aflopend contract in Londen en het zag er vooralsnog naar uit dat hij deze zomer zou vertrekken. De komst van José Mourinho zou de oud-Ajacied echter op andere gedachten hebben gebracht. The Telegraph spreekt van een heuse ‘U-turn’ door toedoen van de Portugese coach.

De centrale verdediger dacht een nieuwe uitdaging nodig te hebben, maar zou erg enthousiast zijn over Mourinho. Eerder wilde de coach hem immers al naar Manchester United halen. Nog altijd is de Tottenham-manager goed te spreken over diens kwaliteiten.

De vraag lijkt dus niet of Alderweireld en Mourinho een langer verblijf zien zitten, maar of voorzitter Daniel Levy het alsnog eens kan worden met diens zaakwaarnemer. De verdediger (30) is in ieder geval van plan om te luisteren naar het voorstel van Tottenham. Daardoor lijkt Ajax vooralsnog kansloos.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *