Voetbal4u.com

Eredivisie Willem II viert overwinning op Ajax op speciale wijze

Afgelopen vrijdag verraste Willem II iedereen door in de Johan Cruijff ArenA met maar liefst 0-2 te winnen van Ajax. Een dag later was de club uit Tilburg nog in de wolken met dit resultaat.

Het Brabants Dagblad bericht zelfs het volgende over deze bijzondere uitzege: “Dat Willem II trots is op de uitoverwinning bij Ajax vrijdag, schuift de club niet onder stoelen of banken. Op het bord voor het stadion wordt trots de Teletekstpagina van de eredivisiestand getoond.”

Sinds 5 november 2017 had Ajax thuis niet meer verloren. “Dat laat de Tilburgse ploeg maar al te graag zien”, weet het medium. “De wedstrijdpagina wordt afgewisseld met de algehele stand in de eredivisie.” Daarin stond Willem II op dat moment nog derde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.