Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea wil 50 miljoen betalen voor Oranje-international’

In de winterstop mag Chelsea weer de nodige miljoenen gaan spenderen op de transfermarkt en het eerste target is al bekend. Ze willen namelijk een poging gaan wagen om Nathan Ake los te weken bij Bournemouth.

Volgens de krant The Daily Star is een deal behoorlijk dichtbij, omdat de Londenaren bereid zijn om de benodigde 50 miljoen euro over te maken op de bankrekening van The Cherries.

Aké kreeg onlangs een basisplek van bondscoach Ronald Koeman voor de interland tussen het Nederlands elftal en Estland en liet een uitstekende indruk achter. De stopper scoorde voor Oranje en komt steeds meer op de Nederlandse voetbalradar te staan. Zijn bekendheid bij het grote publiek zal natuurlijk een nieuwe zwengel krijgen bij een eventuele transfer naar Chelsea.

Abramovich heeft eventjes kunnen sparen en heeft nog wel meer doelwitten op de transfermarkt. Zo zou hij Wilfried Zaha over willen nemen van Crystal Palace. De buitenspeler is echter wel een stuk duurder dan Aké: naar verluidt kost hij maar liefst 100 miljoen euro.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.