Voetbal4u.com

Eredivisie DOMPER DREIGT: Andre Onana naar ziekenhuis voor MRI

Een domper dreigt voor Ajax. Morgen staat het duel van de Amsterdammers in de Champions League tegen Valencia op het programma en dit moeten ze doen zonder Zakaria Labyad, David Neres en het is ook niet zeker of Promes mee kan doen. Maar nu staat er ook een vraagteken achter de naam van doelman Andre Onana.

De Telegraaf schrijft in de nacht van zondag op maandag: “De klap van de onverwachte, maar terechte thuisnederlaag tegen Willem II (0-2) was nog niet verwerkt of de volgende tegenslag voor Ajax diende zich aan… Doelman André Onana, een van de grote uitblinkers dit seizoen, heeft zich gisteren in het ziekenhuis gemeld voor een MRI-scan. Onana haakte af bij de zaterdagtraining met hamstringklachten en achter zijn naam staat nu een dik vraagteken voor het beslissende Champions League-duel morgen met Valencia.”

De krant vervolgt: “Zijn meespelen wordt een race tegen de klok. Staat hij toch onder de lat, dan is het de vraag of hij honderd procent fit is. Hetzelfde geldt overigens voor Valencia-keeper Jasper Cillessen die zaterdag geblesseerd uitviel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.