Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat lievelingstruc inzetten richting AZ’

Zondag staat de kraker tussen AZ en Ajax op het programma. Bij winst van de Alkmaarders staan beide clubs weer op gelijke hoogte. Er staat dus het één en ander op het spel voor beide ploegen.

“Wat ik wel weer hoop is dat Ajax vlak voor de wedstrijd tegen AZ de traditie in stand houdt en het nieuwtje gaat droppen dat ze geïnteresseerd zijn in Stengs, Boadu en Koopmeiners. Ik kan me geen jaar herinneren dat dat niet gebeurde”, aldus Sjoerd Mossou in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Dat is de lievelingstruc van Marc Overmars.”

Men suggereert dat De Telegraaf zich daardoor leent. Ajax-watcher Freek Jansen haakt in: “Over een halfjaar kunnen we dit stukje afspelen en dan zijn ze misschien wel vastgelegd. Het zou wel heel logisch zijn.” Hij doet er zelfs nog een schepje bovenop: “Bizot als Onana weggaat?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.