Voetbal4u.com

BREAKING: AZ en Ajax spelen Eredivisie-topper in AFAS Stadion mét publiek

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De knoop is eindelijk doorgehakt. De topper tussen AZ en Ajax van aankomende zondag zal in het Alkmaarse AFAS Stadion worden gespeeld en ook nog met publiek. De Gemeente Alkmaar heeft hiervoor het groene licht gegeven.

Het college van burgemeester en wethouders van de Noord-Hollandse stad hebben dinsdagochtend aan de clubleiding laten weten dat er gewoon in Alkmaar kan worden gespeeld. “Het voetbal zo snel mogelijk terug in de stad in een veilig stadion was vanaf het begin het uitgangspunt. De club moet nog een aantal werkzaamheden verrichten, maar we zijn erg blij dat het gaat lukken en AZ de topper tegen Ajax in een vol stadion kan spelen”, aldus het college.

‘Het stadion wordt vrijgegeven, indien de toegezegde verstevigingsmaatregelen voor aanstaande vrijdag klaar zijn en gecontroleerd. Met bureauresearch en een fysieke inspectie moet er voldoende inzicht worden gekregen om het stadion als veilig te kunnen beschouwen’, valt er te lezen in een statement.

Er was veel te doen over de locatie waar AZ-Ajax zou worden gespeeld. Door het deels ingestorte dak weken de Alkmaarders de afgelopen maanden uit naar het stadion van ADO Den Haag. De hoop werd uitgesproken tegen Ajax voor het eerst weer in het AFAS Stadion te kunnen spelen. De clubleiding had goede hoop dat dit zou lukken en heeft gelijk gekregen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *