Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Guus Hiddink keert terug bij PSV

PSV heeft Guus Hiddink weten te strikken. De 73-jarige trainer gaat in 2020 de technische staf van adviezen voorzien.

“Hij zal als klankbord/adviseur van de technische staf gaan fungeren”, zo legt Faber uit op de clubwebsite. Tot half januari zal de trainer het nog zonder diens steun moeten doen, te beginnen thuis tegen PEC Zwolle. “We moeten nog één keer winnen. Daarna gaan we evalueren en opnieuw opbouwen.”

Na het moeizame bekerduel met GVVV weet Faber dat PSV snakt naar een goed gevoel. “Verwijten maken heeft op dit moment geen enkele zin. Je kunt elkaar alleen maar sterker maken als je er bent voor elkaar. Het gaat nu om houding en gedrag naar elkaar toe.”

“De coaching was positief. Misschien soms zelfs wat overdreven, maar dat vind ik nu niet zo erg. Het is fijn om te zien dat de jongens elkaar proberen te motiveren. Het is uiteindelijk aan hen. We willen samen met de fans positief afsluiten”, aldus Faber.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.