Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat deze winter flink los op de transfermarkt’

Feyenoord wist gisteren op fraaie wijze met 1-2 te winnen van FC Utrecht. De opmars is flink doorgezet onder trainer Dick Advocaat en ook in de winter hebben de Rotterdammers de nodige plannen.

“Er mag een aantal spelers weg”, meldt Advocaat. “Ik ga tegen jou niet zeggen wie. Een aantal jongens wordt verhuurd. Die hebben talent, maar moeten spelen. Op de bank zitten heeft geen zin. Die gaan we proberen te verhuren. Ik noem geen namen.”

Ook mogen er spelers definitief weg uit De Kuip. “Ik wil geen ontevreden spelers hebben. Laat dat duidelijk zijn. Spelers die niet tevreden zijn, moeten zorgen dat ze wegkomen.” Namen als die van Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia en Sam Larsson vallen het vaakst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.