Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Verrassende vervanger van Memphis Depay op aankomende EK’

Memphis Depay gaat het aankomende EK bijna zeker niet halen. Willem van Hanegem denkt dat de sterspeler van Oranje zomaar een opvallende vervanger zou kunnen krijgen. Namelijk de jongeling Joshua Zirkzee die momenteel furore maakt bij Bayern Munchen.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft hij: “Wat mij blij maakt, is de ontwikkeling van Orkun Kökçü. Hij zat in een interessante lichting bij de jeugd van Oranje met onder meer Mo Ihattaren en Joshua Zirkzee. Die laatste heeft toch echt een geweldige entree gemaakt bij Bayern München. Twee zeer belangrijke goals bij een topclub in een loodzware competitie. Als die gozer zich kan doorontwikkelen, is hij misschien wel een optie om de vacature van Memphis Depay in te vullen bij Oranje.”

De Kromme gaat verder met zijn verhaal: “Samen met Myron Boadu en Wout Weghorst. Dat Zirkzee en Boadu piepjong zijn, interesseert me niets. Leeftijd zegt niks. Denk je dat ze bij Bayern iemand laten invallen die er niet klaar voor is?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.