Voetbal4u.com

‘Feyenoord verrast mogelijk met Dick Advocaat-nieuws’

Enkele tijd geleden nam Dick Advocaat het stokje bij Feyenoord over van Jaap Stam. De resultaten zijn inmiddels een stuk beter en de roep groeit voor een langer verblijf van ‘De Kleine Generaal’.

“Je moet gewoon kijken wat de mogelijkheden zijn”, stelt Sjoerd Mossou in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Hij is een beetje de eeuwige joker. Als je het echt niet meer weet, dan kun je Dick Advocaat inzetten. Maar in sommige gevallen is dat ook gewoon zo. Dat zou eigenlijk op zijn visitekaartje moeten staan.”

“Zo moet Feyenoord er ook naar kijken”, stelt Mossou. “Je moet kijken wat er beschikbaar is, waar een trainer beschikbaar is die past bij de filosofie van Arnesen of kom je op een soort compromis uit, maar waarom zou je dan niet met Advocaat door willen gaan?”

Freek Jansen noemt de trainerswissel ‘gewoon succesvol’, maar Maarten Wijffels is sceptisch. “Het is verleiden om nu weer te denken: hij doet het goed, dus laten we maar weer doorgaan. Straks is hij 77 en ga je wéér door. Je hebt ook een plicht naar de toekomst. Hiddink nu ook bij PSV… van mij mag het hoor, maar wat is dat toch telkens? Als club kijk je dan helemaal niet naar de toekomst waar je op lange termijn naartoe wil. Dan sta je stil.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *