Voetbal4u.com

Eredivisie Vandalen zagen neus van Zlatan Ibrahimovic-standbeeld af (FOTO)

Het standbeeld van Zlatan Ibrahimovic dat staat in de Zweedse stad Malmo is verder vernield door vandalen. Ze zijn boos op sterspeler omdat hij zich inkocht bij de club Hammarby. Die club is een grote concurrent van Malmo FF.

Fans van zijn oude club zien hem als verrader en hebben het bronzen beeld zilver gespoten, terwijl het kunstwerk na de een teen nu ook de neus kwijt is geraakt.

Twee maanden geleden werd het standbeeld onder grote publieke belangstelling onthuld. Ibrahimovic werd geboren in Malmö en zette de eerste stappen in zijn profcarrière bij de club in de Zweedse stad. Mede daarom werd er afgelopen jaar een standbeeld van Ibrahimovic voor het stadion van Malmö FF neergezet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.