Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: FC Barcelona wil clubicoon Xavi per direct als nieuwe hoofdtrainer

FC Barcelona wil Xavi per direct gaan aanstellen als nieuwe hoofdtrainer. Dit schrijven de Spaanse media vandaag.Volgens de laatste berichtgeving uit Spanje verblijft een delegatie van de Catalanen, bestaande uit technisch directeur Eric Abidal en algemeen directeur Óscar Grau, ook de komende 48 uur in Doha en gaat men niet weg uit Qatar alvorens men het jawoord van de oud-middenvelder heeft gekregen.

Al-Sadd speelt zaterdag een wedstrijd tegen Al-Rayyan en dat is mogelijk de laatste wedstrijd waarin Xavi op de bank zal plaatsnemen. De 39-jarige Spanjaard kan in het Camp Nou per direct een contract tot medio 2022 ondertekenen. Dat betekent het einde van Ernesto Valverde, die vooral het slachtoffer lijkt te worden van kritiek op het spel van de Catalanen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.