Voetbal4u.com

‘Barcelona verwacht dat Ajax een absolute nieuwe superster in huis heeft’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De jonge speler Naci Ünüvar is met Ajax mee op trainingskamp in Qatar. Hij deed mee in de oefenduels tegen KAS Eupen en Club Brugge. Hij is pas zestien jaar oud, maar het lijkt nu al vast te staan dat hij in 2020 sowieso zijn Eredivisie-debuut gaat maken in de Johan Cruijff ArenA.

Volgens de Spaanse media (onder andere het medium Sport) heeft FC Barcelona zijn oren gespitst. Ünüvar maakte eerder een geweldige indruk bij de opening van het Estadi Johan Cruyff (het nieuwe trainingsstadion van de Catalanen) en sindsdien staat hij op de radar van technisch directeur Eric Ábidal.

Het liefste wil Barça zijn doelwit gelijk overhevelen naar La Masia, maar daar lijkt de grootmacht weinig kans op te maken. Ünüvar heeft namelijk al een paar keer aangegeven dat hij groot wil worden in de Johan Cruijff ArenA, alvorens hij naar de Europese top transfereert.

Oefenmeester Erik ten Hag liet onlangs over het talent weten: “Je ziet dat die jongen heel veel potentieel heeft, maar ook dat hij nog heel veel moet leren en aan zijn inhoud moet werken. Dat is logisch, maar dat hij kan voetballen laat hij de afgelopen dagen zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *