Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil peperdure verdediger Diogo Leite gaan halen’

Bij Feyenoord heeft de komst van een nieuwe spits de hoogste prioriteit maar Frank Arnesen droomt ook al stilletjes van een hoog aangeschreven verdediger. Het gaat om Diogo Leite, die volgens Fichajes.net in beeld is om Eric Botteghin volgend jaar op te volgen, en een duo te vormen met Marcos Senesi.

Leite kon vorig jaar nog naar Ajax, maar naar verluidt werd toen een bod van bijna 15 miljoen euro afgewezen. Het medium schrijft dat naast Feyenoord ook Sevilla, Besiktas en Southampton geïnteresseerd zijn in Leite. De 20-jarige mandekker komt bij FC Porto niet aan de bak en zou daarom willen verkassen. Zijn afkoopclausule bedraagt 40 miljoen, maar gezien de vertrekwens van de speler zal de recente Europa League-tegenstander van Feyenoord ook voor minder akkoord gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.