Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi stoort zich mateloos aan teamgenoten bij Barça’

Lionel Messi is al jarenlang één van de beste spelers van de wereld. Hij maakt zich zorgen over de ontwikkelingen bij zijn club FC Barcelona. Hij wil de komende jaren nog gaan oogsten maar twijfelt of dit wel gaat lukken bij de club.

Messi voegde de laatste jaren wel landstitels en Spaanse bekers toe aan zijn palmares, maar de Champions League ontbreekt alweer een tijdje. De uitschakeling tegen achtereenvolgens AS Roma en Liverpool zit de steraanvaller behoorlijk dwars. Dit seizoen wil Messi dolgraag een nieuw succesverhaal schrijven, maar na de afgelopen wedstrijden is zijn ongenoegen groot.

Naar verluidt stoort de Argentijn zich mateloos aan de flaters van teamgenoten. Ook aan Frenkie de Jong, die een domme tweede gele kaart pakte bij Espanyol en tegen Atlético Madrid niet geheel vrijuit ging. Maar ook teamgenoten als Jordi Alba, Samuel Umtiti, Gerard Piqué en Sergio Busquets zijn volgens de aanvoerder van Barcelona schuldig aan deze sportieve dompers.

Messi is anderhalf jaar aanvoerder in Camp Nou en wil die rol graag bekronen met grote successen. Intern zou de Argentijn er alles aan doen om iedereen scherp te houden, maar de Ballon d’Or-winnaar merkt dat de ontwikkeling van het elftal met pieken en dalen gaat. Volgens AS voelt Messi zich ‘machteloos, gefrustreerd en geïrriteerd’. Messi voelt zich juist gesteund door coach Ernesto Valverde, die hem uitstekend zou aanvoelen. Maar juist hij dreigt verantwoordelijk te worden gehouden voor de sportieve neerval.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.