Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet een absoluut recordbedrag betalen voor Calvin Stengs’

Mocht Ajax besluiten om deze zomer Calvin Stengs over te nemen van AZ dan zal er een recordbedrag op tafel moeten komen. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zou namelijk bekend hebben gemaakt dat het bieden start vanaf 20 miljoen euro.

Aanbiedingen die onder die prijs liggen worden sowieso niet serieus genomen door technisch directeur Max Huiberts. De verwachting is zelfs dat het uiteindelijke transferbedrag de genoemde geldsom flink gaat overstijgen. Stengs moet immers meer opleveren dan Vincent Janssen, die een paar jaar geleden voor 22 miljoen euro van het AFAS Stadion naar Tottenham Hotspur vertrok.

Ook Ajax wordt vaak in verband gebracht met de multifunctionele AZ’er, maar de Amsterdammers betaalden nooit meer dan 16,25 miljoen euro voor een speler. Dat legden ze op tafel voor Miralem Sulejmani.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.