Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Róbert Bozenik moet bij Feyenoord de strijd aangaan met Nicolai Jorgensen’

De prioriteit bij Feyenoord ligt deze transferperiode bij het halen van een nieuwe spits. En deze hebben ze inmiddels in  de persoon van de twintigjarige Róbert Bozenik in het vizier. Hij moet de concurrentie aangaan met Nicolai Jorgensen.

Het Algemeen Dagblad bericht: “Bozenik is een speler die de concurrentie moet kunnen aangaan met Nicolai Jørgensen, maar het idee blijft dat de Deen de eerste spits blijft in de Kuip. Trainer Dick Advocaat wil er hoe dan ook een extra spits bij voor de tweede helft van het seizoen.”

Bozenik staat nog tot en met 2022 op de loonlijst bij MSK Zilina. De krant weet: “Feyenoord weet dat er deze maand meer clubs in de markt zijn voor de jonge aanvaller. Bozenik is achtvoudig international van Slowakije en scoorde al vier keer voor de nationale ploeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.