Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt ontvangt stevig signaal vanuit Barcelona’

Matthijs de Ligt is zijn basisplaats bij Juventus al geruime tijd kwijt maar toch hoeft de mandekker zich weinig zorgen te maken over zijn toekomst.

Juventus-coach Maurizio Sarri heeft steevast aangegeven heilig te geloven in een mooie toekomst voor De Ligt. De Italianen schrijven de Nederlander allerminst af, maar er is nog altijd een alternatief. FC Barcelona weigert de oud-Ajacied, ondanks zijn ‘nee’ in de zomer, evenmin te laten vallen.

Volgens Goal blijft Barcelona dromen van een terugkeer van Neymar en de transfer van De Ligt, die Gerard Piqué op termijn moet doen vergeten. Deze winter zal een transfer onbespreekbaar zijn, maar de Catalanen overwegen in de zomer een nieuwe poging te wagen. De kans van slagen zal afhangen van het verloop van de rest van het seizoen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.