Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech per direct weg, Ajax bereikt al akkoord met opvolger’

Een bizar gerucht vandaag via de website TurksVoetbal.net. Er zou namelijk een akkoord zijn over een vertrek van Hakim Ziyech. Volgens het medium zou Arsenal 50 miljoen euro op tafel leggen voor de smaakmaker van Ajax.

De bron meldt verder ook nog dat de Amsterdammers met Younes Belhanda al een opvolger hebben gestrikt. Belhanda zou, net als eerder al Ryan Babel, op huurbasis (met optie tot koop) weggehaald worden bij Galatasaray.

De 29-jarige Belhanda kwam eerder al uit voor Montpellier, Dinamo Kiev, Schalke 04, OGC Nice en sinds juli 2017 Galatasaray. Bij Cim Bom Bom staat hij dit seizoen na 19 officiële wedstrijden op 5 goals en 1 assist. Zijn contract bij Gala loopt nog door tot medio 2021.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.