Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat vreselijk de fout in op de transfermarkt’

Feyenoord begaat mogelijk een grote fout met het halen van de jongen spits Robert Bozenik. Volgens clubicoon Willem van Hanegem past zijn komst namelijk helemaal niet in het clubbeleid.

Van Hanegem weet dat er allerlei namen zijn genoemd. “Maar je kan het bijna niet betalen, een aardige spits”, verklaarde de oud-international tijdens de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord aan RTV Rijnmond. “Ik ben geen trainer, maar ik zou die jonge jongens gewoon eens een kans geven, man!”

‘De Kromme’ doelt vooral op jeugdinternational Naoufal Bannis. “Dat gaat gewoon een hele goede spits worden. Hij is nu zeventien jaar en dan wil je er een van twintig jaar binnenhalen? Nou ja, oké… Dick vindt hem nu niet goed genoeg. Dat kan. Maar geef hem dan de kans dat hij zich kan ontwikkelen en erin gegooid kan worden als hij twintig is.”

Van Hanegem heeft diens potentieel al wel ontdekt. “Vijf, zeven, tien minuten en dan gaat hij vier, vijf keer diep. En hij krijgt geen ene knikker. Dan hoor ik: ja, je ziet hem niet… Nee, wij zien hem wel, maar degenen in het veld moeten hem zien: dat is het belangrijkste.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.