Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Salaris Liam Kelly zorgt voor verbazing bij Feyenoord’

Afgelopen zomer werd Liam Kelly bij Feyenoord binnengehaald als nieuwe aanwinst. De middenvelder kwam er bij de Rotterdammers niet aan te pas en is inmiddels uitgeleend.

Het Algemeen Dagblad bericht: “Van technisch directeur ad interim Troost is inmiddels wel bekend dat hij terug wil in de raad van commissarissen. De Vrienden van Feyenoord, die de club in 2010 van de financiële ondergang redden, zijn daar echter op tegen. Ze vinden dat Troost slecht heeft gepresteerd en bovendien mag hij van hen nu niet zijn eigen beleid gaan beoordelen als commissaris.”

“De fouten? Troost vertelde bijvoorbeeld dat miskoop Liam Kelly toch niet de hoofdprijs waard was, maar hij schotelde de Ier deze zomer wel een riant jaarsalaris van 650.000 euro voor”, zo voegt de krant toe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.