Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt zorgt voor onbedoelde rel: “Een schande!”

Na zijn invalbeurt in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen AS Roma vierde Matthijs de Ligt de overwinning met zijn collega Leonardo Bonucci. Hij ging samen met hem op de foto. Die foto zorgde voor de nodige ophef in zowel Turkije als Italie.

De mandekker mocht immers weer naast Bonucci staan door het snelle uitvallen van concurrent Merih Demiral, die de rest van het seizoen buitenspel staat. In het buitenland vindt men het onbegrijpelijk dat de Oranje-international zijn rentree bij Juventus volop in de spotlights zet in plaats van stil te staan bij het persoonlijke drama voor zijn teamgenoot.

Op sociale media maakt de reactie van De Ligt veel irritatie los. Vooral veel Turken storen zich mateloos aan de ‘egoïstische actie’ van onze landgenoot. Zij noemen het ‘een schande’…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.