Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer rond, Real Madrid contracteert Donny van de Beek’

Donny van de Beek gaat Ajax verruilen voor Real Madrid. Volgens journalist Valentijn Driessen is de transfer zo goed als rond en zal de middenvelder deze de overstap gaan maken. Manchester United dat ook in hem is geinteresseerd hoeft dus niet meer te bellen.

Real Madrid wilde Van de Beek in de zomer ook al hebben, maar dat ging toen niet door. Driessen weet echter zeker dat de middenvelder na dit seizoen alsnog de overstap naar De Koninklijke maakt. Ook Manchester United had volgens meerdere bronnen belangstelling, maar lijkt de strijd te gaan verliezen.

“Deze winter vertrekt hij niet, maar na het seizoen gaat hij gewoon naar Real Madrid. Die mag je opschrijven”, zegt Driessen bij Veronica. “Dat is in kannen en kruiken. Het is helemaal rond. Manchester United hoeft niet te bellen.”

Van de Beek heeft bij Ajax nog een contract tot 2022. Onlangs tekende hij een nieuwe verbintenis in Amsterdam, waardoor hij een stuk meer is gaan verdienen. De lengte van het contract is hetzelfde gebleven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.