Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ontslag Mark van Bommel werpt topspeler in de handen van Ajax’

Mark van Bommel werd onlangs ontslagen bij PSV. De trainer had graag gezien dat Angelino deze winterstop de gelederen kwam versterken van de Eindhovenaren. Volgens de Telegraaf is de komst van de Spanjaard na het ontslag van Van Bommel niet meer actueel. Angeliño had nog veel contact met zijn oude coach en wilde graag nog een keer onder hem spelen.

Het is een publiek geheim dat ook Ajax wel oren heeft naar de komst van de linksback. De Amsterdammers beschikken in het hier en nu natuurlijk nog over Nicolás Tagliafico, maar de algemene verwachting is dat de Argentijn in de aankomende zomer kiest voor een transfer naar de Europese top. Een half jaartje geleden kon hij al naar Atlético Madrid vertrekken, maar toen koos hij nog voor een langer verblijf in de Johan Cruijff ArenA. Vermoedelijk is dit echter zijn laatste seizoen in onze hoofdstad.

Wat buiten kijf staat, is dat er flink betaald moet worden voor Angeliño. De transferwaarde van de Spanjaard wordt namelijk geschat op 16 miljoen euro… en voor minder zal Manchester City het ongetwijfeld niet doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.