Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag denkt aan enorme verrassing tegen Groningen’

Morgen speelt Ajax in de Euroborg tegen FC Groningen. Een altijd beladen pot. De kans is aanwezig dat Erik ten Hag gaat verrassen met zijn basisopstelling. Hakim Ziyech is namelijk nog steeds geblesseerd.

Siem de Jong scoorde een zuivere hattrick in het KNVB-bekerduel met de amateurs van SV Spakenburg en Valentijn Driessen zegt in een video van De Telegraaf: “Het kan natuurlijk heel goed dat Ten Hag hem in de basis zet tegen Groningen… Ryan Babel speelde namelijk nog niet zo heel flitsend tegen Sparta en je kunt Siem de Jong desnoods ook nog in de spits zetten.”

De chef sport van het dagblad vervolgt: “Daar heeft hij in zijn vorige periode bij Ajax ook weleens gespeeld. Die heeft zich natuurlijk wél laten zien, maar laten we niet vergeten: het is Spakenburg hè.”

Na het midweekse bekerduel liet De Jong zelf al weten: “Natuurlijk wil ik meer. Ik kwam terug om wedstrijden te spelen, dat heb ik uiteindelijk niet genoeg kunnen doen. De club heeft ondertussen ook aardig wat stappen gemaakt, dus ik weet mijn rol in het team. Maar ik weet ook dat ik hard vecht. Of ik hier vrede mee heb? Nee, dat nog niet. Daar ben ik nog iets te jong voor. Ik hoop de komende jaren nog veel wedstrijden te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.