Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gaat Robert Bozenik op deze manier betalen’

Feyenoord is dichtbij de komst van de Slowaakse spits Robert Bozenik. De vraag is alleen hoe gaat de Rotterdammers zijn komst financieren? Hij moet toch ongeveer 5 miljoen euro kosten.

De Telegraaf schrijft vandaag: “Bozeník moest gisteren vanuit Dubai, waar zijn club in trainingskamp is, op het vliegtuig stappen naar Amsterdam. Hij zal zijn medische keuring ondergaan en zijn contract tekenen zodra alle betalingsvoorwaarden met zijn club MSK Zilina zijn doorgenomen.”

Vervolgens verklaart men: “De prijs is naar verluidt nog altijd rond de 5 miljoen euro. In de regel worden dergelijke transferbedragen in termijnen betaald, waardoor Feyenoord deze week niet in een keer vijf miljoen op tafel hoeft te leggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.