Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord-aanwinst reageert op akkefietje met Van Persie: ‘We praten weer, het is goed’

Dit weekend staat de nieuwe Feyenoord-aanwinst Oguzhan Özyakup tegen FC Emmen direct in de basis. Dick Advocaat is genoodzaakt dit te doen vanwege de blessue van Orkun Kokcu.

“Spannend wel”, vertelt Özyakup in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Tegen Emmen spelen is natuurlijk geen WK-finale. Ik heb pas tweemaal getraind en wil mezelf natuurlijk meteen laten zien. Ik kijk ernaar uit. Ik ben lang weggeweest uit Nederland. Mijn moeder wilde al zo lang dat ik hier weer zou spelen. Nu is het zover. Het gaat niet alleen om het EK halen voor mij. Ik wil Feyenoord verder omhoog helpen.”

Advocaat haalde op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Emmen een anekdote aan tussen Özyakup en Robin van Persie, die het tijdens een wedstrijd tussen Fenerbahçe en Besiktas met elkaar aan de stok kregen. De Feyenoord-aanwinst geeft aan dat beide heren het akkefietje hebben bijgelegd. “Ik heb hem later gebeld en gezegd dat ik het anders had moeten doen. We praten weer, het is weer goed. Dat Dick Advocaat mij irritant noemt, bedoelt hij hopelijk positief. En ik denk dat hij gelijk heeft”, sluit Özyakup af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.