Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wim Kieft fileert hopeloze selectie van PSV’

Analist Wim Kieft is niet onder de indruk van de samenstelling van de selectie van PSV. In zijn column in de Telegraaf wijst hij naar het gebrek aan kwaliteit.

Kieft stelt namelijk: “Behoudens Donyell Malen en Mo Ihattaren heeft PSV een hopeloze selectie. Denzell Dumfries is een volwaardige Eredivisie-speler en die Ricardo Rodriguez is een welkome versterking, maar AC Milan laat hem niet voor niets gaan. Van een linksback hoef je trouwens niet te verwachten dat hij een elftal uit het moeras trekt.”

De voormalige international van het Nederlands elftal gaat verder: “Het lukte ook Bergwijn niet nadat PSV in een vrije val belandde. Zijn transfer is voor alle partijen het beste wat ze kon overkomen. Zou PSV na de competitie of het EK ook 32 miljoen euro incasseren voor Bergwijn? Hij draait geen goed jaar. Sportief wil Bergwijn zich verder ontwikkelen en daarvoor moet hij niet bij PSV zijn. Bij Tottenham Hotspur met betere spelers dan in Eindhoven en een toptrainer als Mourinho kan hij die stappen wel maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.