Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wint zondag met 0-4 van Ajax in de Johan Cruijff ArenA’

Acteur en cabaretier Frank Lammers is een bekende PSV-supporter. Hij roept  ondanks de zeer slechte resultaten dit seizoen de fans op om vooral achter hun cluppie te blijven staan.

“Beste PSV-vrienden”, opent Lammers vriendelijk. “Nou moet je eens goed luisteren. Supporter ben je in goede en in slechte tijden. Dan ga je geen achterlijke dingen doen, zoals met stenen gooien en de hoofdingang bestormen. Nee, dan ga je achter je technisch manager staan, achter je directeur en achter je selectie.”

Lammers hoopt dat iedereen weer een collectief vormt. “Zoals jullie vragen aan hun om nog harder te werken, zo gaan wij dat als supporters ook doen. En we gaan onze club supporten.” De cabaretier doet dat wel met zelfspoit, want stelt hij: “Zondag winnen we. Met vier-nul.”

En anders? “Dan zuipen we ook een pilsje. We zijn PSV en we blijven aardig voor elkaar, ja. Gemoedelijk, wit-te wel. PSV is een warme club, dus kap ermee, met die onzin. Met zijn allen gewoon achter onze club. Eendracht. Maakt. Macht. En dan worden we vast wel eens weer kampioen, dus.”

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ eendracht maakt macht ❤️ @psv

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial) opLaat een reactie achter

Your email address will not be published.