Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax deed schandalig en respectloos bod op Braziliaan Antony’

Ajax wilde deze transferperiode de selectie graag een impuls geven met de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Alleen kwamen de Amsterdammers er niet uit met zijn werkgever Sao Paulo. Journalist Ricardo Perrone van UOL Esporte noemt de handelswijze van de Amsterdammers echter schandalig en respectloos…

In zijn column schrijft Perrone: “De Nederlanders boden 15 miljoen euro voor Antony, met daarbovenop 5 miljoen euro aan bonussen. Daarnaast waren ze bereid om nog eens 5 miljoen euro te betalen, maar dan moest de resterende twintig procent van de transferrechten van David Neres van eigenaar wisselen. Alleen als de directeurs van São Paulo net uit de coffeeshop waren kwamen lopen, hadden ze die aanbieding misschien geaccepteerd.”

São Paulo verkeert in een financiële crisis, dat klopt, maar die is ook weer niet zo erg dat men achter de schermen op de knieën gaat zitten in de hoop dat Antony verkocht wordt. Het was alsof Ajax zei: we weten dat jullie al kapot zijn en alles zullen accepteren…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.