Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 25 miljoen neertellen voor Antony, maar wel volledige rechten’

Afgelopen winter wilde Ajax de Braziliaanse vleugelflitser Antony binnenhalen maar en kwam geen akkoord met zijn club Sao Paulo. De Amsterdammers moeten volgens clubwatcher Mike Verweij deze zomer diep in de buidel voor hem tasten.

“Marc Overmars wilde hem afgelopen transferperiode binnen hebben, om alle concurrenten af te troeven. Dat is niet gelukt. Maar naar nu blijkt is Ajax al drieënhalf jaar met hem bezig”, zegt Verweij in de voetbalpodcast van de ochtendkrant. “Ajax is toen getipt door de zaakwaarnemer van Danilo, speler van Jong Ajax. Hij zei dat er een buitengewoon talent rondliep in Brazilië.”

“Ajax is hem gaan volgen en inmiddels hebben alle scouts hem meerdere malen bekeken”, weet Verweij. “Iedereen is er wel van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde is voor Ajax. En er is nog steeds de hoop binnen de club dat ze hem kunnen binnenhalen. Alleen zolang hij niet binnen is, weet je het bij een Braziliaan nooit.”

Bovendien zit de werkgever van de aanvaller hoog in de boom. “São Paulo heeft twintig miljoen en vijf miljoen variabel afgewezen. Ik denk dat Ajax wel richting de 25 miljoen moet om hem binnen te halen. Dit gaat volgens mij wel om de volledige rechten, 25 miljoen, maar daar ben ik niet bij dus dat weet ik niet precies.”

Directeur spelersbeleid Marc Overmars noemde Ajax begin deze maand nog ‘vrij kansrijk’ in de jacht op Antony.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.