Voetbal4u.com

‘Chelsea schrok zich rot van update over Hakim Ziyech’

In de afgelopen winterperiode had Marc Overmars het aardig druk bij Ajax. Bayern Munchen wilde Sergino Dest binnenhalen en Chelsea had interesse in Hakim Ziyech. De technisch directeur van de Amsterdammers zei nee tegen beide aanbiedingen.

The Daily Mail weet echter dat de Blues het hier niet bij laten zitten: de sterspeler van Ajax moet en zal in de aankomende zomer de overstap maken naar Londen. De beleidsbepalers van Chelsea zouden zich echter wel een hoedje geschrokken zijn van de laatste update uit Amsterdam.

Volgens de bovengenoemde krant heeft Overmars de huidige nummer vier van de Premier League medegedeeld dat het bieden begint bij 55 miljoen euro, en dat is een bedrag dat de penningmeester van de Blues wel in kas heeft. Vervolgens meldde de voormalige linksbuiten van Arsenal en FC Barcelona echter nog iets anders…

Hij zou Chelsea hebben verteld dat er ongelooflijk veel interesse is voor de handtekening van Ziyech. En dus is de verwachting van Ajax dat er binnenkort een heuse biedingsoorlog los zal barsten. Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat de international van Marokko zijn werkgever vele malen meer oplevert dan de genoemde prijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *