Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ziyech naar Chelsea, Dest naar Bayern, zaakwaarnemer Van der Beek onderneemt actie’

Hakim Ziyech speelt na de zomer voor Chelsea en kans dat Sergino Dest naar Bayern Munchen trekt is ook bijzonder groot. Ondertussen speelt Donny van de Beek nog steeds bij Ajax.

De Ajax-middenvelder leek afgelopen zomer al op weg naar Real Madrid, maar de Spaanse topclub weifelde te lang en dus ging er een streep door de transfer. Sindsdien is het de Madrilenen niet gelukt om duidelijkheid te verschaffen. De 22-jarige Van de Beek wil niets liever dan verhuizen naar Real, wat zijn absolute droomclub is.

Van de Beek zou zelfs clubs als Manchester United, Tottenham Hotspur en Bayern München in de wacht zetten. De Ajacied wil best wachten op Real, maar zijn zaakwaarnemer heeft volgens Don Balón inmiddels wel geïnformeerd naar de daadwerkelijke status. President Florentino Pérez en Zinedine Zidane moeten wat kamp-Van de Beek betreft de knoop doorhakken.

Van de Beek hoopt spoedig te horen wat Real Madrid nu van plan is. Mocht dat geen duidelijke ‘ja’ opleveren, dan overweegt hij alsnog verder te kijken. Naar verluidt heeft de twijfel deels te maken met de ontwikkeling van Martin Ödegaard, die na dit seizoen mogelijk al terugkeert van een verhuurbeurt bij Real Sociedad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.