Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mohamed Ihattaren in verband gebracht met transfer naar Ajax’

Journalist Valentijn Driessen denkt dat Ajax een kans maakt om Mohamed Ihattaren naar Amsterdam te halen. Ook de komst van Calvin Stengs zou een een reële optie zijn.

“Ihattaren is ook niet zo duur, want die voetbalt volgens mij nog voor een jeugdcontract. Zijn contract is misschien wel wat bijgesteld, maar die is voor redelijk weinig op te halen”, zegt Driessen in een video op de website van de krant over de achttienjarige Ihattaren, die tot medio 2022 vastligt in Eindhoven. “Stengs is ook al international en die zit al in een verdere fase in zijn carrière. Ik denk dat dat een ideale vervanger is voor Ziyech.”

Ihattaren en Stengs worden vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Mino Raiola. “Zeker informeren”, vervolgt Driessen. “Ajax heeft ook goede contacten met Raiola. Als dit soort buitenkansjes zich voordoen, moet je gewoon toeslaan.” De verslaggever denkt dat Ihattaren een overstap naar Ajax wel ziet zitten. “Als hij weet dat Ajax Champions League speelt en hij daar een goede kans maakt om aan spelen toe te komen, dan zal hij daar ongetwijfeld oren naar hebben. Waarom niet?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.