Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in de race voor groot aanvallend talent van Chelsea’

Samuel Iling-Junior wordt gelinkt aan Ajax. De 16-jarige aanvaller staat momenteel onder contract bij Chelsea waar zijn verbintenis afloopt. Hij staat volgens Football Inside in belangstelling van een aantal Europese clubs waaronder dus Ajax.

De Amsterdammers zouden, net als Bayern München, Paris Saint-Germain en Schalke 04, azen op de komst van de aanvaller, die overigens ook op de rechterflank uit de voeten kan. Clubs met belangstelling hoeven vanwege Ilings aflopende contract aankomende zomer enkel een opleidingsvergoeding te betalen om hem over te kunnen nemen.

Chelsea zou zich inmiddels ‘schrap zetten’ voor pogingen om Iling over te nemen. Een vertrek van de jongeling zou een flinke dreun zijn voor the Blues, aangezien hij naar verluidt wordt beschouwd als een ‘potentiële ster’. Het talent wordt in eigen land wel vergeleken met Callum Hudson-Odoi, die eveneens de jeugdopleiding van Chelsea doorliep en in de afgelopen seizoenen zijn doorbraak beleefde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.