Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Grootmacht doet PSV-spits een opvallende belofte’

Donyell Malen is op het moment uitgeschakeld met een zware blessure maar dat wil niet zeggen dat FC Barcelona hem is vergeten. Volgens het medium SPORT willen ze hem namelijk nog steeds graag gaan inlijven.

Malen verscheen al op de radar door zijn uitstekende prestaties bij PSV. FC Barcelona plaatste zijn naam zelfs op de shortlist als opvolger van Luis Suárez, maar de Oranje-international is door zijn blessure geen concrete optie geworden in Camp Nou. Het Spaanse medium stelt dat dit in de toekomst mogelijk anders is.

Malen zou een van de weinige topkandidaten zijn. Het medium noemt ook Lautaro Martínez van Internazionale als droomaankoop, maar zijn torenhoge prijskaartje zette een streep door die wens. In de zomer moet hij overigens 111 miljoen euro opbrengen.

Het is onduidelijk of Malen in de zomer een optie is, mocht de club dan nog naar een vervanger zoeken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.