Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Halve Premier League en Duitse clubs azen op PSV-speler’

PSV is momenteel in onderhandeling met Noni Madueke over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2021 dus de Eindhovenaren moeten snel zijn. Er is namelijk de nodige belangstelling voor hem.

Volgens Voetbal International verkeert Madueke in een luxepositie, omdat de clubs voor hem in de rij staan. “Diverse buitenlandse grootmachten hebben laten doorschemeren dat zij in de zomer zaken willen doen, indien de Engelse jeugdinternational niet bijtekent bij PSV. Onder meer Arsenal en RB Leipzig behoren tot de gegadigden”, aldus VI.

De ‘halve Premier League’ en clubs in Duitsland zouden hem op de radar hebben. ‘Opnieuw lonkt dus het grote geld voor de PSV-parel’, schrijft VI over Madueke, die op korte termijn opnieuw ‘koers moet bepalen’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.