Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet Davy Klaassen terughalen, hij zal het grandioos doen’

Als het aan Sjaak Swart zou liggen dat zou hij Davy Klaassen deze zomer terughalen naar Amsterdam. Hij vecht op het moment tegen degradatie met Werder Bremen.

“Die zou ik ogenblikkelijk terughalen”, stelt Mister Ajax. “Haal jij Davy maar terug, dan zul je zien dat hij het grandioos doet. Davy is een typische Ajax-speler, honderd procent. En een aanvoerder. Hij heeft het fantastisch gedaan bij Ajax en is fit.”

Ook een transfer van Mohamed Ihattaren van PSV naar Ajax zou Swart toejuichen. “Het is een mooie voetballer. Het ligt eraan wat hij wil. Qua voetbal vind ik hem net zo’n speler als Odegaard. Dat is ook zo’n type die vanaf rechts kan spelen en op tien kan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.